Quadern de #CM “La Febre dels Minerals”

Quadern de #CM “La Febre dels Minerals”

El quadern “La febre dels minerals: Responsabilitats, regulacions i resistències” és fruit de la investigació de Justícia i Pau de Barcelona a la R.D del Congo i de les aportacions de persones de diversos llocs del món implicades en la investigació, la incidència política, la mobilització ciutadana o l’acompanyament de col·lectius i organitzacions que pateixen l’extracció descontrolada dels recursos naturals.

Aquest material pretén ser una eina de sensibilització i de consulta. Pots descarregar el quadern en format PDF o Epub, tant en català com en castellà, fent clic al botó descarrega-te’l. També el pots adquirir (per un preu simbòlic de 5 €) a la nostra seu (Roger de Llúria, 126, 3er 1a).

DESCARREGA-TE’L


    Les dades seran incloses en els fitxers de Justícia i Pau, els quals adopten les mesures de seguretat que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Accepto expressament rebre informació de Justícia i Pau, via correu electrònic, relativa a les seves activitats. Els drets ARCO, en els termes establerts en la legislació vigent, es podran exercir dirigint-se a Justícia i Pau.